Öncelikle gecikmeden dolayı özür dilerim.
Komple sistem yedeği alıp ve ihtiyaç halinde tekrar geri kurmak hakkında birden fazla yöntem olduğunu keşfettim. Şimdi size en basit ve güvenilir yöntemi açıklayacağım.
Öncelikle telefonunuz Root değilse. burdan faydalanarak root edin. http://cepnoloji.com/replika-galaxy-s3u-root-etme-videolu-anlatim-t16154.0.html (http://cepnoloji.com/replika-galaxy-s3u-root-etme-videolu-anlatim-t16154.0.html)
Kullanacağımız araçları aşağıdaki linkten indirin.
https://www.dropbox.com/s/pv99tbf9dfcbr1h/m44toolbox.apk?m (https://www.dropbox.com/s/pv99tbf9dfcbr1h/m44toolbox.apk?m)
https://www.dropbox.com/s/um6s070tqrmk3q1/recovery.img?m (https://www.dropbox.com/s/um6s070tqrmk3q1/recovery.img?m)
İndirdiğiniz bu dosyaları SDkartınız içine kopyalayın. Herhangi bi klasör'e koymayın. direk kopyalayın.
Şimdi. Dosya yöneticisine girerek m44toolbox'ı yükleyin ve açın.
Gelen ekrandan recovery update tıklayın. Sdkartınızdan recovery.img dosyasını otomatik bulacaktır. seçip yükleyin. Çıkan sorulara OK - OK tıklayıp geçin.
Telefonunuz yeniden başlayıp CWM recovery modu kendi açaçaktır.
CWM menüsünden bakup restore kısmına ses - tuşa basarak gelin. Power tuşuyla menüyü açın. Backup üzerinde de Power tuşuna basıp yedek alma işlemini başlatın. SDkartınızda en az 1-2 GB boş yer olduğundan emin olun.
Bakup'ı telefonunuzun o anki halini herşeyiyle yedekler. İlerde herhangi bi nedenle aldığınız Backup'ı geri yüklemek isterseniz.
Telefonu Power + Ses açma (Bazı modellerde Power + Ses kısma) tuşuna basılı tutarak CWM recovery modunu açın.
gelen menüden bakup restore seçip, restore tıklayın. Aldığınız backup'ı gösterecektir. seçip yükleyin. Yükleme bittikren sonra geri tıklayıp reboot edin.
Hepsi bu kadar 8)