oncelıkle herkeze ıyı forumlar telefonum acılırken samsung logosunda kalıyor ve açılmıyor , ne yapsam olmadı tuşlarla format atmak ıstedım komut hatası aldım. ne yaptıysam olmuyor lutfen bana yardım edın lutfen ? :/
Telefonumun modeli : GT-i9600 s5
FCC-A3LGTi9600
:yardimyardim: :yardimyardim:
lütfen yardım edın :(
Arkadaşım öncelikle telefonunun MTK Droid Tools bilgileri lazım eğer yoksa telefonu bir kez pcye bağladıysan MTK Droid Tools'un içerisinde Log dosyası vardır, orda yazar. O bilgileri verirseniz daha hızlı yardımcı olabiliriz.
İyi Forumlar :)
bilgisayara bağlamadım ama şimdi bağlamaya calıstıgımda tanımıyor ne gıbı dosya bırazdaha acıklık getırebılırmısın hıc bır bılgım yok :/
Eğer pcye bağlamadıysan log dosyasınada bakmana gerek yok. MTK Droid Tools'u (TIKLA İNDİR (http://www.mediafire.com/download/6z9acf5um65cuj2/MtkDroidTools+v2.5.3.zip)) indir. Telefonunu Factory Mode'ye (ses kısma ve güç tuşu) gir ve pcye bağla. Driverleride ([TIKLA İNDİR] (https://drive.google.com/file/d/0B4Xbpe14jzSFLURrTk92aWZRN3c/edit)) yüklersen MTK Droid Tools görecektir. Gördüğü zaman MTK Droid Toolsta görünen bilgileri yazarsanız daha hızlı yardımcı olabiliriz.
İyi Forumlar :)
dediğinin aynısını yapıyorum ama olmuyor :( gormuyor pcde oylede :( mtk tools ta acık ondada degısıklık olmuyor
arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin artık ya lütfen ya :( :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Arkadaşım telefonun brick olmuş. Ses kısma ve power tuşu ile (bazı telefonlarda ses yükseltme ve power tuşu) Factory Mode'ye gir. Orda ses kısma tuşu ile Version yazan yere gel. Orta (Home) tuşu ile gir. MTK kaç yazıyor onu buraya yaz. Birde telefon Factory Mode'de iken usb kablonla pcye bağla. Algılıyormu ve driverler yüklü mü?
İyi Forumlar :)