Android Telefon Yazılım Rom Destek Teknoloji Sitesi

Android Mobil Telefon Genel Bölüm => Android Genel Bölümü => Konuyu başlatan: Fuul oyun - 12 Nisan 2016, 03:24:43

Başlık: Galaxy S2, S3, NOTE, İphone 4-4S... vs için Mynet E-Posta pop3 ayarları
Gönderen: Fuul oyun - 12 Nisan 2016, 03:24:43

                        
1. E-Posta ayarlarına ilk girişte hemen E-Posta mız ve Şifremiz istenmekte
   E-Posta:
   Şifre: *********
   yazıyoruz
   2. Önce E-Potsa ve şifreniz doğrulanacak E-Posta veya Şifreniz yanlış uyarısı alacaksınız
   Sonra 'Manuel Kurulum' u tıklayın
   3. Manuel kurulumda 'Ne tür bir hesap' diye sorulacak, orada 'POP3 Hesabı' nı tıklayacağız.
   4. Çıkan sayfada (Gelen Sunucu Ayarları sayfası) hiçbir ayarı değiştirmeden sadece 'POP3 sunucusu' kısmını 'pop3.mynet.com' olarak değiştirip 'ileri' diyoruz.
   5. Çıkan sayfada (Giden Sunucu Ayarları sayfası) SMTP sunucusunu 'pop.mynet.com' olarak değiştiriyoruz. Sonra aşağıda 'Kullanıcı Adı' kısmına kullanıcı adımızın yazdığı yerin sonuna '@mynet.com' u ekliyoruz. Örnek: Kullanıcı adı kısmında 'xyz' yazıyor varsayarsak sonuna '@mynet.com' ekleyerek '[url=mailto:xyz@mynet.com">xyz@mynet.com (mailto:..................@mynet.com%22%3E..................@mynet.com%5B/url)' yapıyoruz. Başka herhangi bir ayarı değiştirmeden 'ileri' diyoruz.
   6. Giden sunucu ayarlarımızda doğrulandıktan sonra 'Hesap Seçenekleri' sayfası gelecek karşımıza, orada kontrol sıklığını ve diğer ayarları kendimize göre ayarlayıp ileri diyoruz.
   7. Çıkan sayfada 'E posta kur sayfası' Hesaba kendimize göre isim verip, E-Posta da görünmesini istediğimiz ismi de yazıp 'Tamamlandı' ya tıklayıp bitiriyoruz.
   
   Kendim denemeler sonucunda doğruladım...
                     
                  
                  
EhPortal 1.39.6 © 2025, WebDev