replika konusunda biraz acemiyim.forum sayesinde biraz bilgi edindim.
elimde replika s4 mt 6575 s01 var. telefon elime ulaştığında siyah ekranda idi. CWM modu yok. sadece şarj ekranı 5-10 sn kadar ekranda gözüküp tekrar siyah ekrana dönüyordu. MKDroid cihazı görmüyor onun için cihaz hakkında detay veremiyorum.
forumu inceledim. sp flash tool yedeklerinin çoğunu denedim. bir çoğu ile formatladım. NAND olanlarla. ancak format sonrası download yapmak istediğimde "PMT changed for the ROM; it must be downloaded" hatası alıyorum. şu an cihaz her koşulda siyah ekranda. pc cihaz driveri yüklü.
lütfen yardımcı olun!
Flash tool a tanıttığın scatter dosyası cihazınla uyumlu değil yada [/size]scatter [/size]içindeki dosyaların hex değerleri cihazın flashındaki değerler ile uyuşmuyor. Eğer elinde cihazına uygun rom varsa boş bir [/size]scatter dosyası bulup flash tool a göster rom dosyaları nın hiç birinde işaret olmadığını göreceksin (https://lh6.googleusercontent.com/-6fJ8QMgvcRo/UWJWSB4L7XI/AAAAAAAAGA8/AMFoIega2MM/w533-h336-p-o/image5.png)
Daha sonra teker teker dosya ismi yada işaret kutularına tıklayıp dosya konumlarını tanıtacaksın. Tanıtacağın dosyalar .tar uzantılı OLMAYACAK dikkat et .IMG uzantılı olacak. .tar uzantılı rom dosyaları cwm ve zip rom dosyalarıdır. Daha flashlayabilirsin