Android Telefon Yazılım Rom Destek Teknoloji Sitesi

Genel Bölüm => yemek tarifleri => Konuyu başlatan: Tekyürek - 25 Ekim 2014, 16:24:48

Başlık: Püreli Rosto Tarifi
Gönderen: Tekyürek - 25 Ekim 2014, 16:24:48
(https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg218.imageshack.us%2Fimg218%2F57%2Frosto.jpg&hash=eb46a41ab6137502d1818af70dda7cc32c2f8246) (http://img218.imageshack.us/i/rosto.jpg/)

 

Püreli Rosto





1 kg. rostoluk et
1 soğan
1 havuç
3 defne yaprağı
1 çorba k. salça
Tane karabiber
Biberiye
Sıvıyağ
Su


Püresi için:

6 patates
 1 çorba k. tereyağı
 1,5 su b. süt
 Tuz
 Su


Hazırlanışı:

 

Biberiyeyi rostoluk etin içine  yerleştirin. Düdüklü tencereye 1kg. rostoluk eti alın. 1 adet soğanı iri  olarak kesin. 1 adet havucu kesin. Tenceredeki etin üzerine soğanı,  havucu, tane karabiber, defne yaprağı ve 1 çorba kaşığı salça ilave  edin.Rostoluk eti pişirmeye başlayın.





Püresi için

6 adet patatesi kesin.Tencereye ilave edin ve üzerine az miktarda su  ilave edin ve patatesleri pişirin. Patatesleri  ezin.Üzerine tereyağı ve  1.5 su bardağı sütü ilave edin ve karıştırıp püreyi elde edin.  Tencereden rostoluk eti çıkartın. Rostolık eti dilimleyin. Servis  tabağına patates püresini ilave edin. Üzerine rostoluk eti yerleştirin.



Tam ziyafet sofrası için bir yemek afiyet olsun (https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.forumgercek.com%2Fimages%2Fsmilies%2Fzeat.gif&hash=a404ffc54115abce4c31702fab354a320ce2ec42)
EhPortal 1.39.6 © 2025, WebDev