(https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi42.tinypic.com%2F1e0vt0.jpg&hash=8c9c90f5f5ae6af9a8ba0989a5ae6af9a6510654)
Malzemeler
Boncuk Makarna........ 1,5 Su Bardağı
Kuru Soğan................. 1 Adet
Sıvıyağ........................ 1 Su Bardağı
Domates..................... 3 Adet
Kabak......................... 1 Adet
Havuç........................ 1 Adet
Taze Nane................. ½ Demet
Kuru Fasülye............ ½ Su Bardağı (Haşlanmış)
Et Bulyon.................. 2 Adet
Karabiber................. 1 Tutam
Tuz
HazırlanışıMakarnaları haşlayın. Haşlanan makarnayı soğuk suya tutmadan kevgirde süzün.
Kuru soğanı yemeklik doğrayarak yağda sarartın.
İçine rendelenmiş domatesleri, havucu, kıyılmış taze naneyi, küçük doğranmış kabağı, haşlanmış kuru fasülyeyi,
Haşlanmış boncuk makarnayı, et suyu bulyonunu, tuzu ve karabiberi koyarak yeteri kadar su ile orta ateşte pişirin.
Sıcak olarak servis yapın...
Not:Her 100 gr makarna için bir litre suya 10 gr tuz yeterlidir.