(https://www.replikacep.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi49.tinypic.com%2F2643tyb.jpg&hash=c7fe0c2bac20e630d6e94ec0a2b35fd5c6d758c5)
Malzemeler:
Petibör.......... 4 Paket
Puding........... 1 Paket
Süt................ 4 SuBardağı
Bal................. 3 Yemek kaşığı
H.Cevizi........ 1 Fincan
Hazırlanışı:
Süt, puding ve balı ocakta kısık ateşte yoğunlaşıncaya kadar karıştırıyoruz.
Borcama bir kat bisküvi diziyoruz.
Üzerini pudingle kaplıyoruz.
Tekrar bisküvi seriyoruz bir kat daha tekrar pudingle kaplıyoruz.
Bu işlemi istediğimiz kadar yaparak kaçak kat çıkabiliriz.
Dolapta 30 dakika bekletip H. ceviziyle süsleyerek servis yapıyoruz.