telefonuma flash tools üzerinden format attım daha sonra rom yüklemek istedim yüklemedi cihazı bile görmedi acil yardımlarınıza ihtiyacım var jiayu g4a 2gb-32 rom
Aygıt yönetisine bak. Bilinmiyor şeklinde görünüyorsa üzerine sağ tıkla güncelle de ugun vcom , preloderı driverları yükle. Hiç görünmüyorsa test poin yöntemiyle yükle.
Gerekli dökümanlar formda mevcut bunları arat.
hocam telefon konusunda fazla bilgim yok bana biraz detaylı yardımcı olabilirmisiniz 3 gündür telefonsuzum
bugun telefona bataryayı taktıgımda flash açılıyordu arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
http://www.replikacep.com/yeni-baslayanlarvideolu-anlatimlar-b46.0/ (http://www.replikacep.com/yeni-baslayanlarvideolu-anlatimlar-b46.0/) Burayı incele sonra sorunlarını daha rahat anlatabilirsin.
hocam kaç gündür okuyorum derdimi biliyorum ama çözüm bulamıorum
telefona flash tool üzerinden format attım ondan sonra telefon hiç açılmıyor bilgisayara takıyorum görmüyor telofon kapalı bir şekilde yatıyor
http://www.replikacep.com/telefonlari-acmadan-pcye-gosterme-test-point-noktasi-aramaya-son-videolu-anlatim-t1035.0.html (http://www.replikacep.com/telefonlari-acmadan-pcye-gosterme-test-point-noktasi-aramaya-son-videolu-anlatim-t1035.0.html) bu işine yaryabilir.
hocam benim telefon bilgisayar görmüyor sürücüleri tanıtamadım cihazı bilgisayara usb yoluyla takıyorum hiç hareket yok
http://www.replikacep.com/mt65xx-driver-kurulumu-t410.0.html (http://www.replikacep.com/mt65xx-driver-kurulumu-t410.0.html) driver kurulumu. Bütün bilgiler mevcut. Diğer linkleri de incele.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye ol Veya Giriş Yap
http://www.replikacep.com/mt65xx-driver-kurulumu-t410.0.html (http://www.replikacep.com/mt65xx-driver-kurulumu-t410.0.html) driver kurulumu. Bütün bilgiler mevcut. Diğer linkleri de incele.
hocam driverlerı kuruyorum aygıt yöneticisinden bakıyorum yanında hep ünlem var cihazı pc ye takıom algılamıyor