Merhaba arkadaşlar. Çindeki bir sitede araştırmalarım sonucunda gördüm. Cihazdan bugün sipariş ettim sizle de paylaşmak istedim. Alınca daha detaylı bir analiz yapıcam ve önericem. Çok fazla talep olursa birkaç tane sipariş edip havale sonrası kargo şeklinde türkiye de satabilirim. Cihazın özellikleri ve tanıtımı gayet hoşuma gitti. Eğer doğruysa süper bir cihaz. Cihazın özelliklerinden bahsetmek isterim. Konuya geçelim.
Cihazın özellikleri:
MT6592 Octa Core 1.7GHZ İşlemci
Android 4.4 Kitkat
1GB RAM/16 GB ROM(Hafıza)
16MP Arka Kamera, 2MP Ön Kamera (Orjinaldeki modlar dahil)
Ekran Çözünürlüğü 1280*720 HD
OTG var
Ekran Boyutu 5.7"
3G var 4G yok
32GB ye kadar SD Kart takılabilir
Çift Hatlı ve Küçük SİM li
Gerçekten çalışan parmak izi okuyucu
Kalp hızı
Hızlı açma (Harf çizerek, Çift tıklama, Sürükle)
Samsung un akıllı ile başlayan sensörleri
Büyük ihtimalle NFC de var ama olmayabilir
Metal Çerçeve
Televizyon Kontrolü
Paket İçeriği:
1 tane kulaklık
1 tane Şarj aleti
1 tane USB
1 tane kullanım kılavuzu
1 tane batarya (Yedek değil)
Satılan site:
http://www.dhgate.com/store/product/fingerprint-note-4-1-1-octa-core-mtk6592/215321347.html (http://www.dhgate.com/store/product/fingerprint-note-4-1-1-octa-core-mtk6592/215321347.html)
İnceleme Videosu:
Goophone N4 - [Note 4 Clone] - MTK6592 Fingerprint [S-Pen] OTG 5.7" HD 1GB/16GB - Unboxing! (https://www.youtube.com/watch?v=09KizDmxX9o#ws)
Satış Fiyatı:
1 Adet alımda 279$ şuanki döviz durumlarına göre 647TL ediyor ancak 656TL ye satın alabiliyorsunuz
NOT: Konu görünsün diye burada paylaştım. Eğer yetkililer uygun değil derlerse konu yerini değiştirebilirler
TAKİP :by: