Windows 10 FULL SÜRÜM x86 x64 BİT ÇIKTI!

Başlatan HazinSon, 29 Temmuz 2015, 14:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap

Microsoft'un uzun bir süredir üzerinde çalıştığı en yeni işletim sistemi Windows 10 bu sabah saatlerinde yayınlandı. Peki Windows 10'u herkes indirebilecek mi? Windows 10 nereden indirilebilecek? Windows 10'u gerçekten de bir yıl boyunca kullanmak bedava mı? Microsoft Türkiye Windows İş Grubu Yöneticisi Kadir Şener, Windows 10'la ilgili tüm merak edilen noktaları burada anlattı.

29 Temmuz sabahı itibariyle Windows 10'u şu an hemen kullanabiliyor muyuz?

Windows 10 bu sabah saatlerinden itibaren dünya genelinde indirilmeye sunuldu. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap  Windows 10'un 32bit veya 64bit sürümlerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Güncellemenin sabit diskte kapladığı alanın 3 GB'ı bulduğunu da belirtmek gerek.

Windows 10 fiyatları nasıl olacak? Sürümler arasındaki ne gibi farklar var?

Bunlardan birincisi Windows 10 Home Edition. Bu sürüm PC'ler, tabletler ve 2si1 arada cihazlarda son kullanıcılar için tasarlanmış olup aşina olduğunuz başlat menüsü, bireysel asistan Cortana, yeni web tarayıcısı Microsoft Edge, XBOX entegrasyonu, Continiuum gibi tüm özellikleri içeren bir sürüm olacak.

Windows 10 Pro Edition ise yine PC'ler, tabletler ve 2si1 arada cihazlar için dizayn edilmiş olup Windows 10 Home'daki özelliklere ek olarak küçük ölçekteki işletmelerin ihtiyacı olan cihazların ve uygulamaların merkezi yönetilmesi, kritik iş verilerinin korunması, çalışanların mobilitesine olanak sağlayan birçok kurumsal özellikle geliyor.


Windows 10 Enteprise Edition ise orta ve büyük ölçekteki kurumların ihtiyaç duyduğu ileri güvenlik ve yönetim özelliklerini sunuyor ve kurumsal ölçekte kullanılan sürüm olmaya devam ediyor.

Telefon ve küçük tabletler için ise Windows 10 Mobile ve Windows 10 Mobile Enterprise sürümleri ile son kullanıcılar ve kurumlar için mobil cihazları için yepyeni özellikler sunuyoruz.

Son olarak Windows 10 Education sürümü okullara yönelik sunduğumuz bir sürüm olup okul çalışanları, yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin kullanacağı yepyeni bir sürümü de sunuyoruz.

Tüm bu sürümler ve Windows 7 ve Windows 8 lisanslı son kullanıcıları için ücretsiz geçiş ile herkesin ihtiyaç duyduğu işletim sistemi sürümünden kolaylıkla faydalanmasını hedefliyoruz.

Windows Insider programı Windows 10'un gelişiminde beklediğiniz katkıyı sağladı mı?
Windows Insider programı, bugüne kadar Windows'un geliştirilme sürecinde yaptığımız belki de en büyük değişiklik ve bizim açımızdan çok mutluluk ve heyecan verici bir değişiklik. Şu anda dünyada yüzden fazla ülkeye yayılmış 5 milyon Windows Insider, Windows 10 ürünümüzü kullanıyor ve bizlere düzenli olarak geri bildirimde bulunuyor. 5 milyon kullanıcısı ile Windows 10 piyasaya çıkmadan çok büyük farkla en çok test edilmiş işletim sistemi olarak görülebilir.

Windows 10'un bir yıl bedava kullanılma hikayesi nedir? Gerçekten herkes (lisanssız da olsa) bir yıl boyunca Windows 10'u kullanabilecek mi?
Bu konuyu netleştirmekte fayda görüyorum. Lisanslı Windows 7 ve Windows 8.1 son kullanıcıları bir yıl içinde Windows 10'a ücretsiz geçiş yapabilecek ve cihazın ömrü boyunca Windows 10'u ücretsiz olarak kullanabilecek.

Buradaki önemli noktalardan biri, eğer son kullanıcımız Windows 10'a bu teklifimiz doğrultusunda geçerse Windows 10 ücretsiz kullanım hakkının bir sene değil, o cihazın ömrü boyunca olduğudur. Diğer önemli nokta ise bu teklifimizin sadece lisanslı kullanıcılarımız için geçerli olması. Bu süreçte yanlış lisanslanmış kullanıcıların kolayca doğru lisanslamaya geçebileceği çözümler de sunmaya devam edeceğiz.

Eğer kullanıcımız 29 Temmuz'dan itibaren bir sene içinde var olan Windows 7 veya Windows 8.1 makinesini Windows 10'a geçirmezse, bir sene sonra ücret karşılığında Windows 10'a geçebilecek ve ondan sonra Windows 10'u kullanmaya devam edebilecek.

Benzer bir şekilde sayısı çok az olmakla birlikte Windows XP ve Windows Vista gibi daha eski sürüme sahip son kullanıcılarımız bir ücret karşılığında Windows 10'a geçiş yapabilecek ve cihazın ömrü boyunca Windows 10'u kullanabilecekler.



Bu ücretsiz geçiş Windows 10'un kurumsal versiyonu olan Windows Enterprise için geçerli olmamakta, kurumsal müşterilerimiz kendi lisans anlaşmaları çerçevesindeki geçiş haklarına sahip olmaya devam etmekte olacaklar.

Var olan cihazların Windows 10'a geçişine ek olarak, önümüzdeki aylar itibariyle de Windows 10'un birçok çarpıcı özelliğini kullanan yepyeni Windows 10 cihazları da donanım iş ortaklarımız aracılığıyla sizlerle buluşturuyor olacağız.

Bir yıl sona erdiğinde Windows 10'u almayanlara ne olacak? Belli kısıtlamalarla mı karşılaşılacak?
Hayır, herhangi bir kısıtlama olmayacak. Bir yıldan sonra son kullanıcılarımız bir ücret karşılığında var olan donanımlarını Windows 10'a yükseltebilir veya yepyeni Windows 10 cihazlardan satın alarak en gelişmiş işletim sistemimizin sunduğu faydalardan yararlanabilir.



Size göre Windows 10'un en 'bomba' özellikleri neler?
Windows 10, hem son kullanıcılar hem de kurumlar için birçok sevilen ve inovatif özelliği de beraberinde getiriyor. Kişisel asistan Cortana'dan, yüz tanıma, iris tanıma gibi farklı biyometrik yöntemlerle bilgisayarınıza kendinizi tanıtmanıza olanak sağlayan Windows Hello'ya; oyun seven kullanıclar için XBOX- Windows entegrasyonundan Windows 10 ile gelen birçok yerleşik uygulamaya; yeni web tarayıcımız Microsoft Edge'den yepyeni dokunmatik Office'e ve bilgisayarınızı kullanmanızı kolaylaştıran güncel başlat menüsünden çoklu görev ve sanal masaüstü özelliklerine kadar birçok çarpıcı özellik geliyor.

Benzer bir şekilde kurumsal kullanıcılarımız için parola güvenlik risklerini bertaraf etmek için getirdiğimiz Microsoft Passport, kurumsal veri ayrıştırma, bilgisayarlarınızda güvensiz uygulamaların çalışmasını engelleyecek DeviceGuard, Kurumsal Mağaza, formatlama olmadan makinelerin Windows 10'a yükseltilebilmesi gibi birçok muhteşem özellik bir arada sunuluyor.



Şu ana kadar değinmediğim ve benim bireysel olarak en sevdiğim özellik ise Continuum özelliği. Hepimiz telefondan tablete, 2si1 arada cihazdan laptopa ve oyun konsollarına kadar farklı form faktorlerde birçok cihaz kullanıyoruz. Bu cihaz tipleri birbirine yaklaştıkça- mesela 2si1 arada cihazlar laptopların yerine kullanılmaya başlandıkça veya telefon ekranları büyüyüp kücük tabletlere yaklaştıkça- tek işletim sistemi Windows 10'un sunduğu avantajlar Continuum özelliği ile çok daha açığa çıkıyor. 2si1 arada cihazı düşünün, cihazın klavyesi takılıyken Windows 10 size bir laptop/desktop da gördüğünüz başlat menüsünün olduğu klasik deneyimi sunuyor.

Ama klavyeyi 2si1 arada cihazdan ayırdığınız nokta da bu cihaz bir tablete dönüşüyor ve Windows 10 da otomatik olarak kullanıcı deneyimini bir tablete dönüştürüyor. Bir adım ilerisinde telefonunuzu düşünün. Telefonunuzu normal bir telefon deneyimi ile kullanıyorsunuz. Hafta sonu tatil için bir otele gittiniz ve telefonunuzu otel odasındaki ekrana ve bir klavye-fareye bağladınız. Sizin telefonunuz uzantısı olan otel odası ekranında bir PC'de çalışırmış gibi çalışmaya başlayabiliyorsunuz, yani telefonunuz bir anda sizin PC'nize dönüşüyor.  XBOX, Windows 10 tablet ve PC'lerin de ne kadar entegre olduğunu ve XBOX oyunlarınızı da tabletinize stream edebildiğinizden bahsetmiştik, bu da konunun bir diğer boyutu olarak göze çarpıyor.



Özetle, aynı işletim sisteminin farklı cihaz faktörlerinde çalışabilmesi, cihazlar arasındaki sınırları kaldırıyor. 2si1 arada cihazınız sizin hem laptopunuz hem tabletiniz olabilirken, telefonunuz bir PCye dönüşebiliyor, oyunlarınızı tüm cihazlarınızda oynayabiliyorsunuz.

Windows 10'un ardından Windows 11, 12 gibi sürümler gelecek mi?
Windows 10 ile beraber Windows as a Service (Servis olarak Windows) vizyonumuzu da kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Bundan sonra işletim sistemi sürekli güncellenmeye devam edecek ve son kullanıcılarımız bu yepyeni özelliklerden ve inovasyonlardan faydalanmak için bir sonraki işletim sistemi sürümünü beklemek zorunda olmayacak. Düzenli aralıklarla ürün güncellemeleri yayınlanacak ve son kullanıcılarımız bu ürün güncellemesini cihazın ömrü boyunca ücretsiz olarak almaya devam edecek. Özetle, son kullanıcılarımızı yepyeni özelliklerimiz ile artık çok daha hızlı buluşturacağız ve bu inovasyonlara kavuşmak için Windows 11, 12 gibi büyük sürümleri beklemesi gerekmeyecek, her zaman çok güncel bir Windows 10 kullanacaklar. 



Tabii ki kurumsal pencereden baktığımızda en son özellikleri kullanmak isterken aynı zamanda kurulumları yönetilebilir bir şekilde yapmak istediklerinin farkındayız. Kurumlar için de onların istediği ve yönetebileceği şekilde ürün güncellemesini yapacakları çözümleri de sunuyor olacağız. Son olarak Windows Insider programına değinmek istiyorum. Windows Insider programı üyeleri bu yepyeni özellikleri ilk kullanan ve milyonlarca kullanıcıya ulaşmadan önce bu özellikleri bizimle şekillendiren kişiler olmaya devam edecek.

Windows 10 ile hayatımızda neler değişecek? Mobil cihazlar ve tabletlerde Windows 10 deneyimi nasıl olacak?
Hem bireysel dünyada hem de kurumsal dünyada mobilitenin her geçen gün hayatımızdaki önemi artıyor. Bugün ultramobil laptoplar, akıllı telefonlar ve tabletlerden bahsederken bunlara akıllı bantlar, saatler, gözlükler ve çeşitli giyilebilir cihazlar ekleniyor. Microsoft olarak cihazların mobilitesinin öneminin farkındayız ama bunu bir adım öteye taşıyarak deneyimlerin mobilitesinin daha da önemli olduğuna inanıyoruz. Bugün kullandığınız ve gelecekte kullanacağınız birçok farklı cihazlarda deneyimin, uygulamalarınızın, bilgilerinizin tutarlı ve geçişken olması çok önemli.



Bu sebeple mobil cihazlar bizim açımızdan büyük önem taşımakta ve tek işletim sistemi vizyonu ile tüm cihazlarınızla entegrasyonu kolayca sağlayabiliyoruz. En temelde baktığımızda telefonlarda ve küçük tabletlerde Windows 10 Mobile sürümü ile bu küçük cihazlara uygun bir deneyimi sunuyor olacağız. Ama daha da önemlisi tek işletim sisteminin sunduğu tek uygulama/tek mağaza çözümüzle sizin cep telefonunuzda çalışan aynı uygulama benzer bir deneyimle PC'niz, XBOX'unuz, tabletiniz ve hatta Hololens artırılmış gerçeklik gözlüğünüzde de çalışacak.

Kişisel bilgileriniz ve uygulamalarınız tüm cihazlarınızda arkada bulut altyapısını kullanarak senkronize olacak. Telefonunuzda Cortana'yı kullanarak aksam saat 20.00 için bir alarm kurduysanız, akşam 20.00'de evde XBOX'unuzda oyun oynarken telefonunuzda kurduğunuz alarm sizi uyaracak. PC'nizi kullanarak bir uçuşa check-in oldunuz, PC'nizi ofiste bırakıp hava alanına doğru yola çıktınız, telefonunuz sizin adına uçağı takip edip yolda size gerekli hatırlatmaları yapacak. Gündüz telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları otomatik olarak akşam evinizdeki televizyon ekranda inceleyebileceksiniz.

Gündüz ofiste hazırlamaya başladığınız bir powerpoint sunumunu akşam evinize doğru giderken telefonunuz üzerinden kaldığınız yerden yazmaya devam edebileceksiniz. Akşam yolda telefonunuzda oynadığınız bir oyunu pause edip eve gidip XBOX konsolunuzu açtığınızda, kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Senaryolar sınırsız, burada sadece bazılarından bahsedebildim.



Özetlemek gerekirse cihaz form faktorleri hızla gelişiyor ve değişiyor. Windows 10 ile dünün, bugünün ve yarının tüm cihazları için tek işletim sistemini sunuyor ve tüm cihazlarda deneyimin mobil olmasını hedefliyoruz.

Windows 10 uygulamaları ne durumda? iOS ve Android'deki popüler uygulamaları Windows mağazada da görebilecek miyiz?
Evet bu çok önemli bir soru ve Windows 10 ile beraber üzerinde en yoğun çalıştığımız konulardan biri. Yazılım geliştiriciler Microsoft için her zaman çok önemliydi ve yazılım geliştirici birey ve kurumlara yönelik yepyeni özellikler getiriyoruz. Ama özelliklere geçmeden önce genel vizyondan kısaca bahsedeyim.

Windows 10 ile beraber global olarak 2-3 sene içinde 1 milyar Windows 10 cihazı hedefliyoruz ve 1 milyar Windows 10 cihaz ile yazılım geliştiriciler için dünyadaki en büyük ekosistem olacağız. Bu sayede uygulama geliştiren bireyler ve kurumlar için en cazip platform olmayı hedefliyoruz ve öngörüyoruz. En cazip platform olduğunuzda yeni uygulamaların diğer platformlarla aynı zamanda hatta daha önce Windows 10 platformu için çıkıyor olacak. Bu hem dünya hem de Türkiye için geçerli.

Buna ek olarak kısa vadede uygulamaların hızla Windows mağazasına taşınması için 4 tane yepyeni araç duyurduk. Bunlardan biri iOS platformundaki uygulamaların alınıp çok basit ve hızlı bir şekilde tekrar derlenip Windows mağazasından Windows 10 uygulaması olarak kolayca sunulabilmesi. İkincisi mobil cihazlar için Android uygulamaların çok hızlı bir şekilde derlenerek Windows 10 uygulamasına çevrilmesi ve uygulamaya ekstra güvenlik önlemleri getirilerek uygulamanın eskisinden daha iyi, daha güvenli bir şekilde Windows Mağazasından sunulması.

Üçüncüsü, var olan web sitelerinin dakikalar içinde bir Windows uygulamasına çevrilmesi ve çok güzel, şık bir uygulama olarak Windows Mağazasından sunulması. Ve son olarak da klasik Windows programlarının Mağaza'dan sunulabilecek modern uygulamalara çevrilmesini sağlayan bir araç olacak.



Özellikle ilk iki aracı Türkiye'de de çok aktif bir şekilde test etmeye, kullanmaya başladık ve global olarak bu alanda çok hızlı davranan ülkelerden biriyiz. Uygulama geliştiriciler ve firmalarıyla farklı platformlardaki uygulamaların hızlıca Windows Platformu'na da taşınması için projelere başladık ve birçok önemli uygulamayı hazır hale getirdik. Hem Türkiye'de hem globalde çok başarılı sonuçlar görüyoruz.

Orta vadede en büyük platformun Windows 10 olup uygulamalarda ilk tercihin Windows uygulaması yolunda çalışıyoruz. Kısa vadede de eksik olan uygulamaları çok hızlıca tamamlamak ve onları Windows Mağazası tarafında sunma konusunda çok istekli ve iddialıyız. Bu sebeple çok yakın zamanda mağaza-uygulama tarafında kullanıcılarımızın beklentilerini fazlasıyla karşılayacağımızdan eminiz.

Eski oyun ve programlar Windows 10'ca desteklenecek mi? Windows 10'u çalıştıracak sistem özellileri nasıl olmalı? Hangi cihazlarda Windows 10'u hiç düşünmemeliyiz?
Hem yazılım hem donanım açısından bakıldığında Windows 10'u dizayn ederken uyumluluğa çok büyük önem verdik. Donanımsal olarak bakıldığında Windows 10'un donanım gereksinimleri Windows 7 ile aynı ve Windows 7 veya Windows 8 çalıştıran herhangi bir bilgisayarın Windows 10'u kolaylıkla çalıştıracağını, hatta var olan donanımların Windows 10 ile daha performanslı çalışacağını öngörüyoruz. Yazılımsal çerçevede baktığınızda da Windows 7 ve Windows 8'de çalışanların çok büyük kısmının Windows 10'da rahatlıkla çalışmasını hedefliyor ve bunun için yazılım üreticileri ile çeşitli projeler yapıyoruz.



Windows 10'u uzun süredir kullanan 5 milyon Windows Insider üyesi de bize burada inanılmaz bir destek sağlıyor ve sık kullanılan tüm yazılım ve donanımların Windows 10 üzerinde uzun zamandır test edilmiş olmasını sağlıyor. Tüm bu çerçevede baktığımızda bugüne kadar ki işletim sistemlerinde donanımsal ve yazılımsal çerçevede en uyumlu işletim sistemini sizlere sunuyoruz.

Korsan kullanıma karşı Windows 10'da ek güvenlik önlemleri bulunuyor mu?
Korsan kullanım, kullanıcılarımız açısından büyük bir risk oluşturuyor. Hem Türkiye'de hem dünyada, lisanssız yazılımla çalışan ve zararlı yazılım ataklarına maruz kalan bilgisayarlar arasında çok yüksek bir ilişki bulunmaktadır. Türkiye %64'le bu bağıntının en yüksek olduğu 4. ülkedir. Diğer bir değişle kopyalanmış yazılım kullanan bilgisayarların %64'ünde güvenlik problemleri yaşanmaktadır.

Kopya yazılımların %78'i hacker'ın bilgisayar kamerasını devreye almasına izin veren, kullanıcının masaüstünü takip etmesini sağlayan casus yazılımlar içermektedir. %36'sı ise trojan ve reklam destekli bilgisayar yazılımı içeriyor. Daha da kötüsü, kopyalanmış yazılım kullananların %48'i bu yazılımlar yüzünden veri kaybettiklerini, %45'i bu yazılımların bilgisayarlarını yavaşlattığını ve bu yüzden yazılımı bilgisayarlarından kaldırmaları gerektiğini söylemektedir.



Tüm bu sebeplerle, kullanıcılarımızın lisanslı yazılım kullanmaları çok önemlidir. Güvenlik risklerinin ve siber suçların büyük ölçüde arttığı günümüzde bunun önemi daha da artmaktadır. Windows 10 özelinde baktığımızda son kullanıcılar için olan ücretsiz geçiş sadece lisanslı kullanıcılarımız için olup düzenli olarak güvenlik yamalarını ve ürün güncellemelerini alabilmeleri için kullanıcılarımızın lisanslı sürüme sahip olması gerekmektedir. Yanlış lisanslanmış kullanıcılar için de en kısa zamanda doğru lisanslamaya geçebilmeleri için lisanslama opsiyonları sunmaya devam edeceğiz.

Internet Explorer'ın beraberinde yeni bir tarayıcı var artık: Microsoft Edge ne vaat ediyor?
Windows 10 ile beraber kullanıcılarımıza iki farklı web tarayıcısı sunuyor olacağız: Internet Explorer 11 ve Microsoft Edge...

Internet Explorer 11, Windows 10'un PC, tablet ve 2si1 arada sürümleri için dizayn edilmiş sürümleri ile beraber kullanıcılarla buluşmaya devam edecek. Aynı zamanda kurumların ihtiyaç duyduğu güvenlik ve yönetilebilirlik özelliklerini geliştirerek sunmaya da devam edecek. Özellikle geriye dönük uyumluluk ihtiyacı olan kurumlar, Internet Explorer 11 ve onun sunduğu  Enterprise Mode gibi özellikler ile Windows 10 geçişlerini rahatlıkla yapacaklar. Ama esas bizi heyecanlandıran yepyeni web tarayıcımız Microsoft Edge...

Microsoft Edge, çok sade tasarımının yanı sıra çok hızlı bir web tarayıcısı olarak son kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor. Yeni web standartlarına göre sıfırdan oluşturulan bu web tarayıcısı, sadeliği ve performansının yanında kullanıcılara hiçbir web tarayıcısında olmayan yepyeni özellikler de sunmaya başlıyor. Bunlardan en önemlilerden biri ister dokunmatik olarak ister de klavyenizi kullanarak web sayfaları üzerinde not alabilmeniz ve sizin üzerinde not aldığınız web sayfalarını kaydedebilme ve paylaşabilmeniz.

Mesela bir alışveriş sitesini geziyorsunuz, beğendiğiniz bir kıyafet üzerine not alıp üzerinde not aldığınız web sayfasını arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz ve arkadaşlarınız web sayfasını sizin not aldığınız şekilde görecekler. Kullanıcılarımızın çok seveceği özelliklerden biri de okuma modu. Bir web sitesinde bir yazıyı okurken okuma moduna geçtiğinizde yazının dışındaki reklam gibi öğelerin olmadığı ve bir kitap okurmuş gibi web sayfalarını okuyabileceğiniz, hatta bunları kaydedebileceğiniz özellikleri de sunuyoruz. Ve Cortana entegrasyonu ile web siteleri üzerinden bilgilere erişmeniz artık çok daha kolay...
Linkback: Windows 10 FULL SÜRÜM x86 x64 BİT ÇIKTI!
  • Gösterim 3,717 
  • Windows 10
  • 0 Yanıtlar


UNBRİCK MASTER - TELEFON CANLANDIRMA USTASI ✔ WEBMASTER - WEBDESİNG ✔
O BİR PRO EDİTOR - MODERATOR - ADMİN ✔

ÜCRETLİ DESTEK SONA ERMİŞTİR...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye ol Veya Giriş Yap
ÖZEL MESAJ (ÖM) İLE YARDIM ETMEMEKTEYİM.
NOT CURED WİTH A SPECİAL MESSAGE (PM) TO HELP.


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious

Benzer Konular (5)


İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz